Nieuws - DOX Acoustics
DOX Acoustics nv wordt 40 en verandert van naam

dinsdag 28 mei 2019

DOX GROUP, AL 40 JAAR OP AKOESTISCHE MARKT. Dat werd gevierd met een event en een naamsverandering en meer ...

uitnodiging-doxevent.jpg

DOX Acoustics, al 40 jaar voortrekker op akoestische markt – toekomst gericht op circulair bouwen

Al sinds 1978 beoogt dit Belgisch familiebedrijf een totaalpartner te zijn voor de akoestische bouwmarkt. In 2018 mochten we 40 kaarsen uitblazen en dat werd gepast gevierd op 23 mei jl. 

walterdox-presentatie.jpg

Voor de gelegenheid ontvingen we een delegatie van de belangrijkste ontwerpers, akoestische ingenieurs, klanten, leveranciers en partners van de laatste jaren. Eerst doorliep Walter Dox, zaakvoerder DOX Group, met gepaste trots, de verwezenlijkingen en fundamenten waarop DOX is gebouwd.

De langlopende partnerships met Alara-Lukagro, CDM, Texaa en Pinta Acoustic werden onderstreept. Ook de ondertekening van de Green Deal Circulair Bouwen werd aangehaald, gevolgd door de aankondiging van de meest recente verwezenlijking: de nieuwe bedrijfsnaam, DOX Group nv, met bijhorende visie en website.

presentatie-ppvdberg.jpg

Vervolgens werden de aanwezigen beloond met een inspirerende lezing door Peter-Paul van den Berg, Managing Director APB Kamp C, over het circulair denken en hoe dit de bouwsector op zijn kop moet zetten.

Tot slot werden de toekomstplannen van het bedrijf, de DOX-merken en het productengamma uit de doeken gedaan door Thomas Dox, de 3e generatie Dox die vorig jaar in het bedrijf is gestapt. Verscheidene primeurs werden aangekondigd, die de toekomstvisie van DOX onderstrepen – ook in het kader van het circulair bouwen. Zo wordt er gewerkt aan het bedrijfsmodel ‘Acoustics as a Service’, komt er in het najaar een webshop voor de stockproducten en wederkerende bestellingen, werd het samenwerkingsproject DOX3D voorgesteld en werkt men aan het consolideren van DOX Soundproofing als 3e standalone merk.

Na al dit nieuws, werden alle medewerkers en genodigden uitgenodigd om de 40e verjaardag in stijl te vieren. Ook een aantal producten werden voorgesteld: Bubble, Box-in-Box en Aluminium geluiswand. Met deze prachtige afsluiter is het bedrijf uit Kapellen helemaal klaar voor de toekomst!

Blijf op de hoogte en schrijf u in op de nieuwsbrief*

* zie onderaan in de footer

Sfeerfoto's:

3generatiesdox.jpg
jazzdelivery.jpg
sfeerfoto-doxevent.jpg
demo-doxnoisecontrol-aluminiumgeluidswand.jpg
demo-bubble.jpg
dessertkar-doxevent.jpg
dessertkar-doxevent-inhoud.jpg

Nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle DOX-nieuwigheden

;