• Feedback DOX Acoustics
  • Feedback DOX Acoustics

your feedback matters

  • Ondersteuning van A tot Z
  • Oplossingen op maat van de klant
  • Klanttevredenheid & kwaliteit primeert

Feedback van klanten

Lees hieronder een aantal klantgetuigenissen om u een idee te geven van onze werkwijze en/of het resultaat van geplaatste oplossingen.

DOX Acoustics streeft naar het leveren van hoogwaardige akoestische oplossingen, volledig op maat van de klant en ondersteunt de klant in het totale proces. Klanttevredenheid & kwaliteit primeert voor ons!

Samen met de klant wordt gekeken naar de oplossingen die het beste aansluiten aan akoestische, esthetische, budgettaire en andere eisen. (Indien gewenst, kunnen we de oplossingen gefaseerd aanbieden.) 

Heeft u opmerkingen omtrent onze oplossingen/werkwijze? Laat ons dit zeker weten. Uw feedback is van groot belang en helpt ons onze diensten en oplossingen te optimaliseren!

Productdetail Plano-S

Verbeteringswerken Kleuterklas VITA & PAX school, Antwerpen

"Het verhoopte resultaat is bereikt: De 'nagalm" is grotendeels bedwongen en de klastitularis is erg tevreden. Het eindresultaat is voor ons prima en ik moet u hiervoor nogmaals oprecht danken voor het gedane voorstel." (Geo Neyt, Architect, Mede verantwoordelijke schoolgebouwen, lid van het Schoolbestuur)

Gebruikte oplossing: Plano-S

Productdetail D-Basic

D-Basic in vergaderzaal

"De plaatsing van de panelen is zeer vlot verlopen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen en dit zowel wat betreft de akoestiek als het visueel aspect. De panelen zitten perfect geïntegreerd in het plafond. We hopen in de toekomst nog projecten te kunnen doen met DOX." (Wim, Algemeen Directeur, NGO regio West-Vlaanderen)

Gebruikte oplossing: 12 x D-BASIC 1200 x 1200 mm

Getuigenis Diensthoofd Burgerzaken Stad Waregem

Akoestische verbetering kantoor Stad Waregem

"Vóór de ingrepen was de klank in mijn nieuwe bureau heel onaangenaam want enkel harde materialen (muur, glazen panelen, houten kasten en rubber ondergrond zonder tapijten). Nu is het veel beter door de combinatie van de totem en de 2 plafondpanelen." (Pieter Gevaert, Diensthoofd Burgerzaken, Stad Waregem)

Gebruikte oplossing: TOTEM + D-Sound

Nieuws

DOX Acoustics nv wordt 40 en verandert van naam

DOX GROUP, AL 40 JAAR OP AKOESTISCHE MARKT. Dat werd gevierd met een event en een naamsverandering en meer ...

Lees verder
Meer productnieuws
Nieuws

DOX ONDERSTEUNT CIRCULAIR BOUWEN

DOX ondersteunt de Green Deal Circulair Bouwen. Hiermee tonen we ons klimaatengagement!

Lees verder
Meer productnieuws